The Vipers:

A Tribute To Queen

Beste mensen,

De overheid heeft op 23 maart j.l. nieuwe, landelijke maatregelen afgekondigd. Zo is onder andere besloten om alle evenementen tot 1 juni te verbieden. Dat betekent logischerwijs ook dat de show van Vipers – Queen Tribute (oorspronkelijk op 4 april) helaas komt te vervallen. De gezondheid van jullie, alsmede onze vrijwilligers, leveranciers, artiesten en alle andere vele betrokkenen gaat te allen tijde voor.

Hoe nu verder?
We hebben de afgelopen weken getracht een nieuwe datum te prikken. Dit blijkt vooralsnog onmogelijk omdat we afhankelijk zijn van de data waarop de locatie (Business Lounge in het Fortuna Sittard Stadion) beschikbaar is. Aangezien het huidige voetbalseizoen momenteel stil ligt en het ook nog niet bekend is op welke data Fortuna Sittard zowel dit jaar als het volgend jaar speelt, kunnen we voorlopig ook nog geen datum vastzetten.

Gezien de huidige situatie kiezen we er daarom voor om een volledige refund te doen. Je hoeft hiervoor verder geen actie te ondernemen, het geld wordt binnenkort automatisch teruggestort.

Zodra we een nieuwe datum hebben voor de show van Vipers – Queen Tribute (Italië), zullen we jullie hierover informeren en hopen dat jullie dan opnieuw een kaartje kopen zodat we er met z’n allen een topavond van kunnen maken.

Stay Safe!!!

 

Eén van de beste Queen tribute bands van Europa komt op zaterdag 4 april naar de Business Lounge in het Fortuna Sittard Stadion.

Met meer dan duizend live optredens achter de rug verovert de Italiaanse Queen tribute band The Vipers Europa in sneltreinvaart. Zanger Giuseppe Maggioni werd in 2014 bekend door het programma The Voice of Italy. Zijn stem lijkt angstaanjagend veel op die van Freddie Mercury.

De leden van The Vipers weten de legendarische tracks van deze Britse band tot in detail na te bootsen. Uiteraard door nadruk te leggen op de kracht van de muziek, maar ook door de kenmerkende kledingstukken en kapsels te gebruiken waar Freddie Mercury en z’n mannen bekend om stonden.

TIME SCHEDULE:

Doors – 21:00 uur

Aanvang – 22:00 uur

Eindtijd – 02:00 uur

TICKETS:

Voorverkoop – €15 (excl. reserveringskosten)  

Dagkassa – €18 

Leeftijd – 18+ 

BEREIKBAARHEID:

Het Fortuna Sittard Stadion heeft een centrale ligging ten opzichte van grote uitvalswegen als de N276, de N294 en de A2.  Hierdoor is het zeer gemakkelijk te bereiken met de auto. Met een parkeergarage onder het stadion en diverse omliggende parkeergelegenheden is een bezoek aan het stadion gemakkelijk te realiseren. 

BEZOEKADRES:

Milaanstraat 120, 6135 LH Sittard

OPENBAAR VERVOER:

Ook met het openbaar vervoer is het Fortuna Sittard Stadion goed bereikbaar. Er rijden verschillende buslijnen vanaf treinstation Sittard naar het stadion. Kies voor bushalte Parijsboulevard/Stadion of bushalte Sportzone. Vanaf deze haltes is het enkele minuten lopen naar het stadion.

SECC Business & Leisure

BUSINESS

Zakelijk evenement organiseren? Dan bent u bij SECC aan het juiste adres. Kom op deze unieke locatie de sfeer proeven voor een buitengewone beleving.

Van vergaderingen tot congressen en van
beurzen tot business diners, SECC ontzorgt u van A tot Z!

LEISURE

Overweegt u een eigen feest, jubileum of receptie te organiseren? SECC past het evenement volledig aan op uw wensen, precies zoals u het in gedachten had. Dit alles voor een onvergetelijke dag!

Geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan.

SECC BV
SPORT EVENT CONGRESCENTRUM 

Bezoekadres
Milaanstraat 120
6135 LH Sittard

Postadres
Milaanstraat 120
6135 LH Sittard

KVK: 14065916
BTW: NL 8088.07.596B01

Volg ons op