The Vipers:

A Tribute To Queen

Eén van de beste Queen tribute bands van Europa komt op zaterdag 4 april naar de Business Lounge in het Fortuna Sittard Stadion.

Met meer dan duizend live optredens achter de rug verovert de Italiaanse Queen tribute band The Vipers Europa in sneltreinvaart. Zanger Giuseppe Maggioni werd in 2014 bekend door het programma The Voice of Italy. Zijn stem lijkt angstaanjagend veel op die van Freddie Mercury.

De leden van The Vipers weten de legendarische tracks van deze Britse band tot in detail na te bootsen. Uiteraard door nadruk te leggen op de kracht van de muziek, maar ook door de kenmerkende kledingstukken en kapsels te gebruiken waar Freddie Mercury en z’n mannen bekend om stonden.

TIME SCHEDULE:

Doors – 21:00 uur

Aanvang – 22:00 uur

Eindtijd – 02:00 uur

TICKETS:

Voorverkoop – €15 (excl. reserveringskosten)  

Dagkassa – €18 

Leeftijd – 18+ 

BEREIKBAARHEID:

Het Fortuna Sittard Stadion heeft een centrale ligging ten opzichte van grote uitvalswegen als de N276, de N294 en de A2.  Hierdoor is het zeer gemakkelijk te bereiken met de auto. Met een parkeergarage onder het stadion en diverse omliggende parkeergelegenheden is een bezoek aan het stadion gemakkelijk te realiseren. 

BEZOEKADRES:

Milaanstraat 120, 6135 LH Sittard

OPENBAAR VERVOER:

Ook met het openbaar vervoer is het Fortuna Sittard Stadion goed bereikbaar. Er rijden verschillende buslijnen vanaf treinstation Sittard naar het stadion. Kies voor bushalte Parijsboulevard/Stadion of bushalte Sportzone. Vanaf deze haltes is het enkele minuten lopen naar het stadion.

SECC Business & Leisure

BUSINESS

Zakelijk evenement organiseren? Dan bent u bij SECC aan het juiste adres. Kom op deze unieke locatie de sfeer proeven voor een buitengewone beleving.

Van vergaderingen tot congressen en van
beurzen tot business diners, SECC ontzorgt u van A tot Z!

LEISURE

Overweegt u een eigen feest, jubileum of receptie te organiseren? SECC past het evenement volledig aan op uw wensen, precies zoals u het in gedachten had. Dit alles voor een onvergetelijke dag!

Geïnteresseerd? Vraag dan een offerte aan.

SECC BV
SPORT EVENT CONGRESCENTRUM 

Bezoekadres
Milaanstraat 120
6135 LH Sittard

T: +31 (0)46-240 22 22
E:  info@bijsecc.nl

Postadres
Milaanstraat 120
6135 LH Sittard

KVK: 14065916
BTW: NL 8088.07.596B01

Volg ons op